Literair buro

We ondersteunen auteurs op velerlei gebieden. Wij adviseren bij de onderhandelingen van literaire en/of filmcontracten en sluiten deze desgewenst voor u af. Maar ook bieden wij met ons bureau alle voordelen van een backoffice, houden wij pers op afstand tijdens uw schrijfproces, of benaderen juist de pers wanneer daar behoefte aan is. Ook het up-to-date houden van uw website behoort tot onze werkzaamheden.

Wij zijn selectief in het aantrekken van auteurs, omdat wij elke auteur de persoonlijke aandacht en ondersteuning willen bieden die de auteur verdient. We stellen ons tot doel uw belangen tot in de kleinste details te behartigen. Daarnaast kunt u onze rol zien als intermediair tussen u en de uitgeverij. Alle activiteiten die wij voor u verrichten gaan altijd, mits relevant, in goed overleg met uw uitgeverij.

Maar mocht u nu geen schrijversambities hebben en bent u op zoek naar een persoonlijk assistent, schroomt u dan niet om onze diensten in overweging te nemen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met ons bureau op vele terreinen optimaal kunnen ondersteunen en zijn uiteraard van harte bereid een en ander nog eens toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Buro Text
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close