Website – nieuwsbrief

Website
Ongeacht voor welk doel u uw website opzet, uw website moet aan een aantal eisen voldoen. Een mooie, informatieve, gebruiksvriendelijke website straalt op u af als auteur.

Uw website moet informatief zijn en moet op een eenvoudige wijze uw bezoekers navigeren naar de gewenste onderdelen. Bij een goed gestructureerde website hoeft de bezoeker niet zelf te denken maar wordt hij bij de hand genomen. Uw webwinkel moet gedegen functioneren en uw boeken en/of e-books moeten goed geëtaleerd worden.

Daarnaast is het van belang dat uw website de bezoekers vasthoudt, dit kan alleen wanneer uw website informatief en up-to-date is. Wij adviseren u graag in de opzet van uw website en de diverse functionaliteiten.

Nieuwsbrief
Een nieuwsbrief is een zeer doeltreffend communicatiemiddel. Met een bepaalde regelmaat stuurt u uw laatste nieuwtjes door aan uw achterban. Wij maken de nieuwsbrief voor u op in uw huisstijl, vullen de nieuwsbrief met de door u aangeleverde informatie, en versturen deze per e-mail via een daarvoor geschikte mailserver. Om u een idee te geven van een dergelijke nieuwsbrief, kunt u hier de nieuwsbrief van Renate Dorrestein bekijken.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Buro Text
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close