(Cluster) publisher

Uitgever
Nog steeds is de markt waarin uitgevers werkzaam zijn volop in beweging. Vandaag de dag zien we de trend dat auteurs zich in uitgeversland ook zonder een eigen uitgever kunnen redden. Dit vereist specifieke vaardigheden met betrekking tot de productie van een boek, maar ook kennis van het logistieke traject en van de markt is onontbeerlijk.

Wij hebben ervaring in het uitgeven in eigen beheer en kunnen dan ook een constructieve bijdrage leveren aan het in de markt zetten van uw boek.

Naast het produceren van het werk en het logistieke traject is ook de promotie rondom de publicatie van het werk van groot belang. Het schrijven van uw persbericht, het benaderen van de media, het verzorgen van interviews nemen wij u graag uit handen.

Clusteruitgever
Om titels beschikbaar te krijgen via Centraal Boekhuis moet de uitgever zich aansluiten bij het Centraal Boekhuis. Wanneer een uitgever zich niet aansluit is het boek niet leverbaar aan de boekhandel. Een aansluiting bij het Centraal Boekhuis is voor kleine uitgeverijen of auteurs met enkele titels vaak te kostbaar, de clusteruitgever biedt hierin uitkomst.

Onze dienstverlening richting de clusteruitgever is voornamelijk gebaseerd op de administratieve afhandeling van het traject. Denk hierbij aan:

– aanvragen ISBN, barcode, QR-code;
– aanmelden boek Commissariaat voor de Media;
– voorraadbeheer bij Centraal Boekhuis;
– invoeren orders;
– maandelijkse afrekening naar auteurs en/of uitgevers.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish
Buro Text
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close