De moord op de Commendatore – deel 1 en 2 – Haruki Murakami

De moord op de Commendatore is de nieuwe roman van Haruki Murakami. Het boek bestaat uit twee delen: Een Idea verschijnt en Metaforen verschuiven. Het is de perfecte opvolger van geliefde romans zoals De opwindvogelkronieken en 1Q84 – maar ook een heerlijke eerste kennismaking met een zeldzaam bijzonder oeuvre.

Samenvatting
In ‘De moord op Commendatore’ van Haruki Murakami neemt een zesendertigjarige portretschilder zijn intrek in een oud atelier in de bergen ten zuidwesten van Tokio. Hij is onlangs gescheiden, na zes jaar huwelijk. Behalve door hartzeer wordt hij geplaagd door een ‘painter’s block’. Hij hoopt in het afgelegen atelier tot rust te komen en zijn inspiratie terug te vinden, maar het loopt anders. Een mysterieus schilderij lijkt tot leven te komen. Vanuit een heuvel in het bos achter het huis klinkt ’s nachts het geluid van een bel. Een flamboyante buurman biedt hulp, maar hij heeft zijn eigen agenda. Het leidt tot een zoektocht waarin de hoofdpersoon met zijn diepste angsten wordt geconfronteerd. ‘Een wonderlijk verhaal is het, op alle mogelijke manieren.’

Specificaties
Uitgeverij: Uitgeverij Atlas Contact
Pagina’s: 512 bladzijden (deel 1); 536 bladzijden (deel 2)
ISBN: 9789025454524 (deel 1); 9789025454531 (deel 2)

Geïnteresseerd? De moord op de Commendatore, deel 1 is hier te koop. De moord op de Commendatore, deel 2 is hier te koop.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch
Buro Text
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close